Hej 🙂

Mit navn er Stine, jeg er 19 år og jeg går på stx i Herning på 3. år.

Jeg bor i midtjylland, på landet, et sted mellem Herning og Horsens 😉 Jeg bor sammen med min mor og min far. Jeg har to søskende en storebror (Kenny) og en storesøster (Sandie). Min storebror er far til to små prinsesser (Emma og Victoria), som i sikkert også vil komme til at høre lidt om her på bloggen.

Jeg har gået på en dejlig friskole fra jeg gik i børnehaveklasse til og med 8. klasse, efter 8. klasse gik jeg to år på efterskole hvor jeg var så heldig at møde en masse dejlige mennekser, heriblandt min dejlige kæreste Ivan (Ja, han hedder Ivan og han er ikke polak, han er nordjyde).. Ivan bor i Thy, så vi ser kun hinanden i weekenderne, men til april har vi været kærester i 4 år (Puha! lang tid alligevel!) 😉

Jeg har lavet min blog som en slags dagbog over mit liv hvor jeg vil skrive om de ting der finder sted i min hverdag. Bl.a. vil der komme en masse blogging om min forkærlighed for genbrug og gamle ting, derudover kommer jeg til at blogge en del om venner, veninder, shopping, caféture, kærestehygge, ridning, indretning og meget andet..

Hvis i spørgsmål, så skriv endelig! 🙂